Over ons

Welkom bij Adventure to live

Wij zijn Sander en Nathalie, en samen met onze 5 bulldoggen wonen wij in een bosrijke en waterrijke omgeving in het midden van Limburg in de gemeente Leudal (Nederland). We zijn hier regelmatig te vinden voor een avontuur met onze bulldoggen. Wij bevinden ons dicht bij de grens met België en Duitsland, binnen 20 minuten rijden zijn wij in België of Duitsland . Op de eerste plaats hebben wij de bullen voor ons eigen plezier. Sinds we in het bezit zijn van dit geweldige ras, zijn we dan ook regelmatig te zien op de rashonden tentoonstellingen in binnen en buitenland waar we dan ook veel goede resultaten behalen. Onze kennel  Adventure to live  houden wij bewust klein, zodat we onze bullen de aandacht en de verzorging kunnen geven die ze verdienen. Het fokken van een nestje doen we eigenlijk alleen, als we zelf graag een pup willen aanhouden van onze kerngezonde bullen. Want gezondheid staat bij ons op de eerste plaats. Daarnaast gaan wij  voor een zeer actieve bulldog en komt de schoonheid hierbij op een tweede plaats. Onze honden waar we mee fokken hebben de voorgeschreven gezondheidsonderzoeken ondergaan.


Een Bulldog is niet zomaar een ras. Door hun eigen wijze en zeer lieve karakter en specifieke verschijning is onze liefde voor de Engelse Bulldog onvoorwaardelijk en dit is wederzijds. Het zijn maatjes voor het leven! Een Engelse Bulldog kan, meer dan alleen slapen en snurken. Wij gaan dan ook graag het avontuur aan in de bosrijke en waterrijke omgeving bij ons in de buurt. Het is voor ons ook van groot belang dat de bulldoggen het hier óók naar hun zin hebben. Onze bullen lopen dan ook vrij rond in en om het huis waar de bank hun favoriet is. Met hun heerlijke karakter en al hun gekkigheid hebben ze dan ook onze harten gestolen.


Onze doelstelling is dan ook om een actieve, gezonde en sociale lijn te fokken waarmee diverse avonturen en activiteiten ondernomen kunnen worden. Maar natuurlijk hopen we ook goede show resultaten te kunnen behalen met onze eigen gefokte bulldoggen. Maar de gezondheid komt hierbij wel op 1e plaats. Wij zullen er hierbij naar streven om de goede eigenschappen van onze bulldoggen te versterken. Zodat andere hier ook plezier mee mogen beleven van deze goede eigenschappen en karakter van een Bulldog.Voor ons is de Bulldog veel meer dan “gewoon een hond”. Het is een deel van ons gezin, we zien ze als onze kinderen. Wij weten het zeker: eens een Bulldog, altijd een Bulldog. Maar hier kom je vanzelf wel achter zodra je een in huis hebt.

Wij wensen u veel plezier op onze website, heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.