Onze honden

Kingsstar of the Starlinebulls

Nederlands jeugd kampioen, Nederlands kampioen en Belgisch kampioen.
Kingsstar of the StarlinebullsOnze Kingsstar of the starlinebulls aka Viper komt uit België. Ondertussen is hij Nederlander geworden. Hij is geboren op 10-05-2011 samen met nog 10 andere broers en zusjes. Hij is een standaard Engelse bulldog die vol energie zit en hij heeft een atletische bouw . Dit laat hij ook regelmatig zien in de ring als we op show zijn. Zijn bijnaam is ook niet voor niets jumping bull geworden.

Daarnaast gaan we met deze mooie jongen ook regelmatig naar een bos- en waterrijke omgeving waar we verschillende avonturen beleven met hem. Lekker knuffelen en veel aandacht vindt deze jongen op zijn tijd dan ook niet verkeerd. Tevens staat hij ook ter dekking voor passende teefjes.
Viper beschikt over:

  • Huu
  • Ecvo
  • Foksgeschiktheids keuring

Stamboom Kingsstar of the Starlinebulls

stamboom Viper

 

Fientje

FieentjeDeze meid is bij ons komen wonen toen ze 2 was. Na een jaar is zij zich hier pas echt thuis gaan voelen. Dit komt door een aantal dingen die zij in haar korte leven al had meegemaakt.

Mede hierdoor hebben we ook besloten dat zij hier een lekker lui leven mag leiden. Zij zal dan ook onze huishond zijn. Wij zullen haar dan ook niet gebruiken in onze kennel.

Fientje houdt van een kleine wandeling op zijn tijd, maar het moet dan wel droog zijn. Het allerliefst doet ze toch lekker op de bank liggen en knuffelen. Zo geniet zij nu vooral van haar leventje.
Ondanks dat wij haar niet gebruiken in onze kennel, heeft zij net zoveel recht op een plekje hier op onze website.

Stamboom Fientje

 

Maedje of the Starlinebulls

Maedje of the StarlinebullsDeze dame Misty is geboren op 8-05-2013, als Belgische samen met 1 broer en 6 zussen. Ondertussen is zij Nederlandse geworden. Zij zit boordevol energie en pit. Zodra zij wakker wordt begint het avontuur met deze dame. Ze stuitert het hele huis en tuin door. Ze stopt niet meer voordat ze gaat slapen. Verder vindt deze dame het geweldig om te zwemmen en boeven. Haar avontuur bestaat vooral uit druk zijn maar op zijn tijd knuffelen vindt ze ook geen ramp.
De fokker zei tegen ons, het lijkt dat jullie het er om doen. Vorige keer hadden jullie al de drukste maar nu is deze nog drukker. Daar heeft hij ook helemaal gelijk in gekregen, maar wij hebben dan totaal ook geen spijt van haar.
Tevens beschikt zij ook over:

  • Huu
  • Ecvo
  • Fokgeschiktheid test

Stamboom Maedje of the Starlinebulls